Lamborghini Murcielago Roadster

Lamborghini Murcielago Roadster har nu fått klartecken för produktion. Bilen kommer först att släpas på den amerikanska marknaden, detta komer att ske någon gång under nov-dec 2004. Leveranserna av Murcielago Roadster beräknas till jan. 2005, men ett bra tips är nog att beställa den i god tid då tildelningen lär vara liten i början.


Lamborghini Murcielago GTR "Prototyp"

Lamborghini Murcielago GTR kommer att göras i 40 ex, bilen kommer att vara 2hjulsdriven med en vikt på 1100 kg. Motorn är på 6,5 liters med 620 hk. Priset beräknas ligga precis under 500 000 euro. OBS ej för gatbruk.Godkänd för Fia-gt.Lamborghini Gallardo GTR "Prototyp"

Lamborghini Gallardo GTR. Idag vet vi inte mycket om bilen mer än att finns planer på en 2-hjulsdriven Gallardo för tävlingsbruk. OBS ej för gatbruk.


Lamborghini Murcielago 40-års jubileums bil

Lamborghini Murcielago 40års jubileumsbil. Bilen kommer att produceras i 40 ex. Bilen kommer att göras i en specialfärg (turkosblågrön pearl.) Bilen kommer vad det sägs ha samma motor men med annan intriör med kolfiber inslag. Färgen på bilen ser Ni nedan.